OVER MIJ

OVER MIJ
Hi! Leuk dat je mijn blog bezoekt en wat meer over mij wilt weten. Ik ben dus Pauline, de jonge (26 jarige) creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa. Ook werden we niet veel later man en vrouw... op 21 Augustus 2013 zijn we namelijk getrouwd. En onze lieve poes Evi hoort er natuurlijk ook helemaal bij om het plaatje huisje boompje beestje compleet te maken.

WAAROM EEN BLOG
Ik ben mijn blog begonnen om wat meer mamapraat kwijt te kunnen, want in het dagelijks leven zitten blijkbaar niet veel mensen te wachten op mijn enthousiasme over fantastisch leuke kinder kleding merkjes, onze uitstapjes naar de dierentuin of speeltuin en hoe fijn een Bugaboo kinderwagen wel niet rijd. Al een hele tijd lees ik andere mama blogs en het leek mij ook heel erg leuk om zoiets te beginnen om ook mijn ei kwijt te kunnen. Dus na lang wikken en wegen deed ik het gewoon! Ik ben begonnen vlak voor het nieuwe jaar van 2014, een mooie start vond ik. Nu bijna een jaar later heb ik al meer dan 150 leuke blogposts geschreven en groeien de statistieken per maand steeds een beetje meer. Ik vind het enorm leuk om  bezig te zijn met fotograferen en schrijven en probeer ongeveer 4 blogposts per week te maken maar soms is het dagelijks leven wat drukker en red ik het niet. Pin me dus nergens op vast, het moet uiteraard wel leuk blijven!

DE NAAM PSnim
Waarom de naam PSnim? Dat is eigenlijk heel simpel: PS zijn de initialen van mijn naam, en nim, zo heet mijn zoontje!

ONDERWERPEN
Wat je vooral voorbij zal zien komen hier zijn reviews over baby en kids producten, want ik vind het leuk om over mooie spulletjes te schrijven en het te delen met andere (mama's), fashion voor kinderen, familie uitjes, kleine d.i.y projecten voor je kind en voor jezelf, wat persoonlijke favorieten en fijne gezellige foto's van ons huisje. Gewoon van alles wat mij dagelijks bezig houd en waar ik blij van word! Als je leuke idee├źn, opmerkingen, vragen of suggesties hebt mail me die dan vooral via de contactpagina, en ik zal z.s.m antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten