30 december 2013

Minimiks.nl sale items

 
 
Ik vind het echt heerlijk om urenlang webshops af te struinen voor leuke kleertjes voor Nim. Om vervolgens veel in mijn virtuele mandje te gooien en dan de site te sluiten zonder iets te kopen. Want laten we eerlijk wezen, de allerleukste kleertjes kosten best wat... En Nim groeit maar en groeit maar en voor ik het weet past 'ie die leuke kleertjes niet meer. Dus voor nu kom ik toch vaak weer terug op H&M, Hema, Wibra en de Zara want daar is het leuk en betaalbaar. Gelukkig bestaat er zoiets als 'SALE' en zijn er heel veel items tot wel 50% afgeprijsd. Dat maakt het shoppen een stuk leuker!
Gister ontdekte ik de webshop Minimiks en heb ik mijn favorieten bij elkaar gezocht. Die ik hier g
raag wilde delen.
Ik vind baby hoodies super schattig, en vind ze bij Nim ook heel leuk staan.. Hierboven staan mijn 4 favorieten van Minimiks.
 
Ook ben ik helemaal fan van leuke broekjes en leggings.. zolang ze maar wel heerlijk zacht zijn en Nim zich er goed in kan bewegen. Hier 3 leukerds uit de sale van Minimiks
 
 

 
Waarschijnlijk belanden deze producten nog zo'n 10x in mijn virtuele mandje om vervolgens de site weer te sluiten... hoewel ik de mini rodini penguin legging wel erg tof zou vinden voor de kleine man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten