Pagina's

04 november 2014

Instaswap 2014 Fall Edition #2

Wat een dag wat een dag, ik dacht dat ik er heus niet zo heel zenuwachtig van zou zijn maar bij elk geluid van de brievenbus vloog ik naar de deur. Werd er in de ochtend aangebeld en dacht ik 'oh daar is mijn pakketje, het komt dus met de pakketpost!' Nee... Het waren bestelde schoenen. Maar uiteindelijk ging toch aan het eind van de middag nog een keer de deurbel. Daar was het! Een grote doos met mijn naam er op. Als je nu denkt waar gaat dit over? Het gaat over de Instaswap die via Instagram georganiseerd was. Helemaal gemist? Lees dan eerst nog even deze blogpost voordat je hier verder leest.

Wauw, wauw, wauw! Toen ik die grote doos open maakte zag ik al deze mooie pakjes er in zitten. Wie mij had? Esther van UrbanMoms.nl!
Je wilt niks verwachten want het gaat immers toch om het geven van wat leuks in plaats van om het krijgen van wat leuks, maar toch verwachtte ik dit totaal niet. Wat een cadeaus.

Alles netjes uitgepakt en neergelegd. Ik heb serieus een tijdje sprakeloos op de grond gezeten en er naar zitten kijken. Thanks so much Esther! Volgensmij is ook dit (naast het enthousiasme van het geven) precies de bedoeling van de Instaswap..

Nou, wat zat er in al die mooie pakjes? Een katoenen tas van Urban Moms, een beanie van Beau Hudson en een te leuk kaartje van Miekinvorm.nl met confetti.

Een prachtig Kleursprookje van Klein Duimpje.

En, dan nog deze heerlijk warme Little Indians slofjes voor Nim. Wauw, wat een onwijs leuk cadeau voor de kleine man! Ook de Naif mini shampoo is mega handig voor in de logeertas van Nim. En die tattoo bewaren we voor volgend jaar zomer, kan hij er in een stoer wit hempje mooi mee pronken op zijn arm ;). Het lieve kaartje met tekst krijgt een mooi plekje in huis.

Zoals je vast wel kunt lezen ben ik heel erg blij met mijn gekregen cadeaus. Sorry voor de foto spam haha. Nim past de slofjes en liet ze ook lekker aan zijn voetjes zitten, hij ook blij dus!

En mijn gemaakte swap is uiteindelijk ook goed aangekomen en Linda is er blij mee. Wat een opluchting allemaal! Ik vond het echt enorm leuk om aan mee te doen en word ook super blij van al die mooie cadeaus die voorbij komen op Instagram (check #instaswap2014falledition).

Deed jij ook mee? Is je swapmaatje blij met jouw gemaakte cadeaus? En ben je zelf helemaal happy met wat je hebt gekregen?

Volg je mij al via Bloglovin' & Instagram?

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk om vooral te zien en wat ben je verwend!! Ik deed ook mee en heb ook prachtige DIY kado's gekregen zoals een zelfgebreide muts en kralen armband. Zelf maakte ik voor mijn swapmaatje instagram magneetjes en een herfst slinger. Ik schreef er zelf ook een blogberichtje over als je het leuk vindt om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je ook mee deed! Ik zal eens even gaan kijken, vind ik zeker leuk om te lezen :)

      Verwijderen
  2. Ja, hoe geweldig is jouw swap! De schoentjes, de muts, de kaartjes...Alles vind ik leuk. En, je hebt 't ook zo verdiend! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Judith! Ik vind het ook allemaal zo leuk :) Voel me erg verwend!

      Verwijderen
  3. De slofjes van Little Indian zijn geweldig! Wat een verwennerij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou he?! Nim is ook erg blij met de slofjes, ze gaan niet meer uit ;)

      Verwijderen