Pagina's

01 december 2014

Fotodagboek #48

Och och, ik kwam er maar niet aan toe om wat te schrijven voor de blog afgelopen week. Super balen vind ik dat. Maar met een druk mannetje in huis, huishouden en mijn werk zit mijn week soms al best vol. Die volle drukke weken leveren wel foto's op voor elke maandag in het fotodagboek, dat dan weer wel! Vandaag was alweer de laatste dag van November (ik typ dit zondag avond) en gaan we December in, een hele drukke maand. Maar vandaag eerst week 48 van het fotodagboek.
MAANDAG
Nim helpt mama wel met een shop stop... Gewoon op dat rode knopje drukken mama!
We aten in de middag gezellig samen wat in de Hema waar Nim lekker kon spelen in en speelwinkeltje.

 Hello lift selfie!

Hij was tijdens zijn weg ren ontsnap spelletje keihard tegen de punt van een tafeltje gerent bij de Hema. Snap ook niet dat ze dat rondom de speelhoek niet afdekken met zo'n antistoot ding voor op tafelhoeken. Gelukkig was hij stoer en huilde maar heel eventjes. Maar er zat wel een verdomd nare bult op zijn voorhoofd.

 Jaaaa papa is thuis.

Zakje knijpfruit als toetje lekker onder een dekentje bij mij op de bank. Heerlijk vind ik dat soort momenten.

Even vastleggen dus :). Hij heeft een hele tijd lekker zo bij me gehangen en een beetje tv gekeken en zitten kletsen in zijn dreumes taal.

Ik kamde zijn wilde haren vlak voor het slapen een keer goed uit. Na een paar minuten was daar niets meer van te zien.

DINSDAG
Dinsdag was zo'n dag waarbij ik compleet ben vergeten foto's te maken. Dat bedacht ik me 's avonds toen we net de Ikea uit gingen omdat we nog even snel wat moesten halen. Dus snel een foto nog. Nim had het maar wat naar zijn zin om zo 's avonds nog even weg te zijn!

WOENSDAG
We hadden vorige week een schoen kleurplaat gehaald van de Plus supermarkt. Woensdagochtend pakte ik de pot potloden en kleurde we samen de schoen in. Nouja... ik kleurde en Nim speelde met de potloden en kraste wat mee.

Daarna hop de kinderwagen in en naar de Plus supermarkt om het inmiddels in elkaar gezette schoentje in te leveren.

Evi heeft een lekker plekje gevonden hoor haha.

Nim weet inmiddels de katten snoepjes te vinden en lokt Evi zo naar hem toe. Helaas iets te enthousiast, het hele zakje gooide hij leeg terwijl ik net had staan stofzuigen.

Vriendin Lisanne was gezellig op visite geweest en Nim was een echt boefje, en slapen? Ho maar! Gekke fratsen uithalen is vele maken leuker.

Jaaaa Nim zijn debuut! Risma van Lucky No.7 appte me dat ze deze foto op Instagram had gezet met Nim er op. Trotse papa en mama hier natuurlijk. Vanaf vandaag is de collectie online te zien en kun je pre-orders bestellen van de Worn 2be Wild collectie waar onder andere Nim model voor heeft gestaan!

Zodra ik de Ipad pak ben ik 'm kwijt aan mijn zoon. Dat ding heeft nieuwe verstop plekken gekregen omdat hij 'm op de standaard plek nu ook weet te vinden.

Nog wat later weer de Ipad gepikt, zie je 'm liggen? Ik besloot hem een kietel aanval te geven. Wat een lol!

DONDERDAG
Donderdag was weer een werkdag voor mij en was Nim weer een dag bij Opa en Oma.

VRIJDAG
Die Ipad he?! Een grote obsessie helaas. Hij heeft 'm steeds te pakken. Hij kwakte 'm vrijdag ochtend op tafel schoof met zijn billen op zijn stoeltje en ging er even lekker voor zitten. 

Ik ging richting mijn werk en had Kay de taak gegeven Nim aan te kleden in het zwart/wit omdat het 'Black Friday' was. Ook moest 'ie outfit foto's maken haha. Ik heb ze nog niet bekeken, maar volgens Kay zijn ze goed gelukt. Als het goed is deze week dus een outfit post ;).

ZATERDAG
Er zat een kaartje met zakje zelfgemaakte pepernoten in de brievenbus voor Nim van een collega van mij. Was dat even smullen!

Deze mini man houd niet van mutsen op zijn hoofd. Maar, deze Mini Rodini knock off van de H&M liet hij gewoon op zijn hoofd zitten. Wauw!

Mijn te gekke uitzicht haha. We gingen een stuk wandelen zodat Kay thuis een vloertje kon leggen in de keuken in alle rust.

We haalden ook zijn gevulde schoentje weer op bij de Plus supermarkt. Er zat een lief schildpad knuffeltje in!

Awh wat een cutie is het zo he?!

Super slechte foto, maar ik kocht bij de Dudok Patisserie op Centraal Station nog 2 puntjes taart voor ons. Deze chocolade truffel punt is echt heerlijk! Eigenlijk is 1 stukje niet genoeg haha.

ZONDAG
Zondag moest ik weer een dag werken. Kay ging met Nim naar Monkey Town zodat de kleine man zijn energie weer even kwijt kon. En dat deed hij dan ook zeker!

 Daar krijg je dorst van!

En honger. Bij papa is het een groot feest als mama er niet bij is!

Ja, daar zit ik weer. Net thuis van werk en wat gegeten en de Ipad is alweer gepikt! Ik heb 'm maar even zijn gang laten gaan. Hij opent direct YouTube om filmpjes te kijken van het openen van kinder surprise eieren of Play-Doh figuurtjes waar een speeltje in zit. Geen idee waarom mensen dit filmen maar Nim vind het reuze interessant.

Aankomende week heb ik niks gepland. We doen het lekker rustig aan en dat is prima. Geen sinterklaas feest hier, Nim snapt daar toch nog niets van en eerlijk gezegd hebben we er ook niet echt iets mee. Dus nu we het nog een jaar kunnen overslaan doen we dat lekker. 

Volg je mij al via Bloglovin' & Instagram?
Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

10 opmerkingen:

  1. De eerste jaren van onze oudste zoon hebben we ook geen Sinterklaas gevierd. Uiteindelijk mocht hij op 5 december zijn schoen zetten. Het begrip Pakjesavond kende hij dan ook nog niet op de basisschool. Maar we hebben ons aangepast ;-)
    Leuke blogpost en een fijne week voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is precies zoals we het voor ogen hebben, ben benieuwd hoe het dan zal gaan als hij ook naar school gaat ;). Dankjewel!

      Verwijderen
  2. Ai, die bult op zijn hoofd ziet er naar uit. Dapper dat hij maar even moest huilen. Ze zouden daar inderdaad van die beschermhoeken op de tafels moeten doen.
    Die foto waar Nim bij jou onder een dekentje ligt, met het zakje knijpfruit... daar zat ik even heel raar te kijken naar die arm. Pas heel laat kwam ik erachter dat deze van jou was, en niet van Nim! Hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik wel ja, in zo'n speelhoek!
      haha ja ik zie het inderdaad ;)

      Verwijderen
  3. Ach arme Nim, die bult is echt erg. Gelukkig merken ze er snel al niets meer van, maar toch...Wat leuk dat jullie z'n schoentje hebben gezet! Ik ben benieuwd naar de outfit, Kay heeft 't goed uitgezocht zo op het eerste gezicht ;-). Die muts is geweldig hé, ik kan ook zo genieten als Noah hem draagt :-). Ik wens jullie een héle fijne week toe! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaah, arme Nim! Zo zielig zo'n bult op zijn voorhoofd. Wat super tof dat Nim op de foto staat voor de collectie van Lucky No7, het is ook zo'n knapzak!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh die zwart-witte outfit ziet erg lekker uit! Heeft Kay goed gedaan ;) die bult ziet er wel erg pijnlijk uit maar knap dat hij zo flink is geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeft 'ie zeker goed gedaan! En echte jongen huilen niet (zo lang) toch?! ;) Hij wil altijd heel gauw weer spelen dus is het snel over gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen