Pagina's

03 december 2014

In de kast van Nim: Outfit Black Friday

Afgelopen vrijdag was het 'Black Friday'. In Amerika de dag na Thanksgiving. Buiten het feit om dat er dan heel wat leuke korting is in de leukste winkels (oeps, ik ben ervoor gezwicht... wel een paar keer... ach, ik vermom het wel gewoon als kerstcadeaus haha), is het meteen leuk om dit als thema op te pakken voor een outfit. Ik moest werken en Nim zat nog in zijn pj's toen ik de deur uit moest, dus ik gaf Kay de opdracht om Nim in het thema 'Black Friday' aan te kleden en hem dan op de foto te zetten. En dat is hem gelukt. Yay voor papa! Alle eer qua uitgezochte outfit en foto's gaan dus naar Kay ;).


Een hele zwart witte outfit is het geworden. En vooral lekker comfortabel, dat is wel nodig op papadag. Hij kreeg een lekker stukje appel om hem zoet te houden.

De outfit is een lekkere budget outfit. De legging en slofjes komen van de H&M en de zwarte basic top is van Name It en kocht ik een tijd terug in de sale voor een prikkie. Het sjaaltje komt van de New Yorker en was maar een euro.


De slofjes die ik bij de H&M bestelde waren eigenlijk als kerstcadeau bedoelt, ze werden die vrijdag bezorgt en Kay greep meteen de kans om ze te gebruiken voor zijn opdracht van mij haha. Nim vind ze lekker zitten want hij trekt ze niet uit, dat is altijd een teken dat we weten dat het goed zit!
 

 
Kay heeft zeker zijn best gedaan om mooie foto's te maken toch?! Dat mag hij vaker doen!
 
Volg je mij al via Bloglovin'?
Kay heeft een Instagram account (@kay_en_nim) en post er regelmatig over de uitstapjes met Nim! Mij kun je er ook vinden (@psnim)

6 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, toffe outfit!

    Liefs, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, complimenten voor Kay! Foto´s zijn echt mooi en goed geworden. De outfit van Nim is ook héél leuk, ik vind dat zwart/wit zo goed bij z´n blonde kopje staat :-). X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een leuke outfit! Heeft Kay goed gedaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat kan jij je kindje ontzettend leuk kleden zeg! Ik blijf je blog zeker volgen, hier ga ik een hoop aan hebben in de toekomst :-) Complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, leuk zeg! Vooral dat sjaaltje...

    BeantwoordenVerwijderen