Pagina's

11 december 2014

In de kast van Pauline: I wish...

Waar ik 'vroeger' met tassen vol kleding, schoenen en accessoires voor mijzelf van de stad richting huis ging zijn die tassen nu gevuld met kleding, schoenen, en speelgoed voor kleine Nim. Zo af en toe komt er heus wel een nieuw item in mijn kast te liggen hoor, maar op de een of andere manier lukt het shoppen voor mijzelf me niet meer zo goed. Ik ben veel kritischer geworden en stel hele andere eisen aan de kledingstukken die mijn kast nog in mogen (denk aan niet te lastig met wassen, geen gekke pasvorm, makkelijk te combineren, niet te teer). Soms vind ik dat mega frustrerend, dan ben je op zoek naar iets wat je gewoon nergens vind voor ook nog een goed te betalen prijs. Afijn, de laatste maanden probeer ik een beetje te investeren in tijdloze items die ik goed kan combineren met basics en soms eens een opvallend kledingstuk of paar schoenen. Dat is wel helemaal mij. Lekker basic maar wel met een opvallend item. De zoektocht gaat moeizaam maar ik heb gelukkig wel een beetje in mijn hoofd wat ik graag wil toevoegen aan mijn kast! In plaats van shoppen in de winkels zelf (wat met Nim vrij onmogelijk is geworden helaas, hij heeft een hekel aan shoppen) ben ik gewoon een heleboel webshops aan het afgaan. Ik pluis ze van boven tot onder helemaal uit in de hoop wat leuks te vinden. Wat ik ook heel leuk vind om te doen is collages maken van outfits, nu de feestdagen er aan zitten te komen zou ik toch wel erg graag in een geheel nieuwe toffe echte Pauline outfit de dagen door willen brengen. Ik ben dus aan de slag gegaan voor 2 outfits die ik enorm leuk vind voor zowel de feestdagen als voor het gewone leven! Naast de rubriek 'In de kast van Nim', komt er ook een van mij zo af en toe voorbij.

Outfit #1: The best must haves!
Deze outfit heeft allemaal must have items. Een leather look skinny, witte blouse met stipjes, een big chunky oversized grijs vest, zwarte laarsjes en accessoires. Het pronkstuk is natuurlijk de jas, Big like voor de jas! Als ik een geldboompje in de tuin zou hebben staan wil ik al deze items van de Esprit wel hebben. Zij hebben het zeker goed begrepen als je het hebt over mooie tijdloze en kwalitatief goede items, maar ook als je bijvoorbeeld op zoek ben naar toch een net wat apartere jas zoals degene die ik koos voor mijn outfit collage. Deze outfit lijkt mij perfect voor een gezellige dag met familie tijdens de kerst! En laat ik deze outfit nou ook mooi samen vinden gaan met de ZigZag Onepiece uit de nieuwe collectie van Lucky No.7 die Nim aan gaat krijgen met kerst.

Outfit #2: The best relax outfit...
Naast dat wij de Kerst met familie vieren hebben we het geluk ook nog een dag met z'n drieën samen te zijn. Ik ben gek op de combinatie van een spijkerbroek met een toffe sweater en sneakers. Heerlijk voor een dag thuis maar ook erg prettig voor een uitstapje buiten de deur (denk aan de speeltuin, het park, naar het bos of een shoprondje door de Intratuin). In deze collage ben ik echt verliefd op de jeans, hoe gaaf is die? Zeker in combinatie met de warme leren jas en de zwarte sneakers. Ik denk dat ik op zoek moet gaan naar geldboom zaadjes, I want it all namelijk.

Van allebei de collages komt de kleding van de Esprit, een fijne winkel waar ik soms even naar binnen loop als ik in het centrum van Rotterdam ben. Even voelen aan de mooie stofjes en weer dingen toevoegen aan mijn wensenlijstje. Zeker na het maken van de twee collages wil ik daar wat vaker gaan kijken als ik kleding wil shoppen. Wie weet de volgende keer een shoplog? ;)

Wat vind jij van mijn 2 gemaakte outfits? Kom je ook wel eens bij de Esprit om te shoppen?

Volg je mij al via Bloglovin'?

12 opmerkingen:

  1. Wauw, outfit 1 is echt tof! Alles klopt perfect bij elkaar en die jas.. Liefde!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind outfit twee heel erg tof!
    Liefs, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar dat je tegenwoordig alleen nog maar shopt voor de kleine man. Hier precies hetzelfde :) haha. Kom je wel eens in Delft? Daar zit een kledingwinkel die ontzettend leuke kleding verkoopt waarvan ik het idee heb dat het ook wel jouw style is. En nee... ik werk er niet ;) helaas! Maar ik kom er wel graag. De winkel heet by Marlies. Ze hebben ook facebook waar ze foto's plaatsen van wat ze hebben. Dan zou je eens kunnen kijken. Ik hoor graag of je het wat vindt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Danielle, bedankt voor je leuke reactie! Eigenlijk kom ik nooit in het centrum van Delft, maar ik denk dat ik toch maar eens die kant op moet gaan. Die winkel lijkt me heel erg tof, ik zag op Facebook inderdaad allemaal te gekke items die zeker bij mij passen! Thanks for the tip :)

      Verwijderen
  4. Wat herkenbaar. Je hebt prachtige items in je collage staan! Ik vind het pantershirt ook echt gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het komt vast wel weer goed met dat shoppen ;), dat hoop ik maar haha.

      Verwijderen
  5. Ai, ai, ai, wat leuk! Die eerste outfit zou ik ook zo dragen. Ik kom eigenlijk nooit bij de Esprit. Maar als ik dit zo zie moet ik daar eens een kijkje gaan nemen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die outfit lijkt me echt top om te dragen! Sinds ik de collages heb gemaakt ben ik stiekem een beetje fan geworden van Esprit haha ;)

      Verwijderen
  6. Dit is gewoon een advertorial, misschien kun je in het vervolg bovenaan je pagina zetten wanneer een post gesponsord is?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk gestylde sets, sowieso ben ik gek op leopard dus ik vind dit helemaal top :-) Ik heb zelf ook zo'n fake fur luipaardenjas en zelfs de baby heeft nu al leopard printjes. Just like mommy ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha geweldig! Ik heb met Nim matchy tijgerprint schoenen, staat echt heel erg stoer bij hem. Ik hou er ook van die dierenprintjes ;)

      Verwijderen