09 januari 2014

Lodger Bunker

Voor kerst kregen we een leuk bedrag cadeau voor ons drietjes, en aangezien we voor onze kleine vent net een Bugaboo Bee aangeschaft hadden zonder een voetenzak stond dat nog op het lijstje om te kopen! Na een dag (of 2) op internet te hebben gezocht naar een comfortabele, warme, betaalbare en ook leuke voetenzak voor in de Bugaboo Bee kwam ik de Lodger Bunker tegen. Hij zag er soepel en knus uit, en ook veel keuze qua kleur. Na wat research hadden we vrij snel besloten; Die gaan we halen!
Hier een stukje over de Lodger Bunker van de website:

"De Bunker is een heerlijk warme en comfortabele voetenzak die past in elke kinderwagen en buggy met een vijfpuntsgordel. De binnen- en de buitenzijde van de Bunker kun je samen óf apart gebruiken, daarmee is hij geschikt voor alle seizoenen.
Door het ruime formaat en het voorgevormde zitgedeelte past je kindje extra lang in de Bunker, tot en met circa 3 jaar. De Bunker heeft een uniek ontworpen capuchon voor extra comfort en behoud van lichaamswarmte."

Nim is nogal een trappelaar en Lodger heeft met de Bunker een slimme oplossing voor trappelende babyvoetjes die dingen van zich af trappelen; Er zit in het stuk wat over de beentjes gaat een opening waar de sluiting van de gordel tussen de beentjes doorheen kan, zo kan Nim trappelen wat ie wil maar hij zal niet met z'n beentjes buiten de zak komen te liggen. De 2 flappen slaan eroverheen zodat je niet ziet dat het op die manier vast zit! De flappen zet je vast met klittenband en kun je dus zo los of strak doen als je wil.
De bovenkant is aanpasbaar naar gewoon open, tot een soort capuchon. Dit gaat door middel van aantrekkoordjes die verstopt zitten in 2 vakjes die open en dicht gaan door middel van klittenband.
 
Op de foto's op internet zat onderaan de voetenzak aan het lusje een sterretje. Helaas zat dit er bij ons niet bij maar ik had thuis nog een leuk wit houten hangertje in de vorm van een ster en heb ik Nim zijn naam erop gestempeld. Super leuk vind ik!
Op de rechter foto hierboven kun je zien dat de fleece stof een sterren motiefje heeft, heel leuk detail.  

De binnen voering kun je uit de voetenzak halen als het nog niet zo koud buiten is. Ook dit gaat door middel van klittenband, je doet heel simpel de klittenband lusjes van de binnenvoering door de rode lusjes in de voetenzak. Wij hebben de binnenvoering in het autostoeltje gedaan, dit gaat prima en zo zit Nim lekker warm! Ook hier zit weer die leuke sterren motief in de fleece stof.

We hebben 'm nu 2 weken in gebruik en Nim doezelt heerlijk weg tijdens het wandelen, hij zit lekker stil en rustig er in en dat is uniek want Nim zit bijna nooi stil!

De Lodger Bunker kost tussen de 85,- en 100,- (ligt aan welke uitvoering je neemt) en heeft nog diverse leuke accessoires om een mooi geheel te maken van je kinderwagen of buggy!
 
We hadden nog wat centjes over en aangezien we het oude model Bugaboo Bee via marktplaats hebben overgenomen van iemand (ik wilde perse het oude model omdat daar een huge zonnekap op zit) was de kap wel aan vervanging toe. We kwamen erachter dat daar eigenlijk niks meer voor te koop was maar na wat zoeken kwam ik op deze Ebay verkoper terecht. Geen originele kap maar het zag er mooi uit dus de gok gewaagd en besteld... binnen paar dagen was 'ie er al. De pasvorm is echt perfect, hij is echt supermooi afgewerkt en de stof is ook top! Alleen hadden we de kleur wat groeniger verwacht. Maargoed, alsnog staat het superfris en Nim zijn blauwe oogjes lijken nog blauwer met die kap om hem heen haha.

De kap kostte met verzendkosten erbij ongeveer 40,-.

1 opmerking: