22 februari 2014

Favoriete tv series #1

Ik ben echt gek op tv serie's kijken. Ik heb er al heel erg veel versleten de afgelopen jaren tot de allerlaatste afleveringen toe! Ik heb er denk ik zoveel gezien dat het gewoon moeilijk is om alles op te noemen. Wat is het ook altijd vervelend als een serie stopt, zeker als je het al jaren kijkt. Maar vaak komen daar wel weer leuke series voor in de plaats. Sinds kleine Nimmetje geboren is kom ik niet meer echt toe aan de series die ik alleen kijk, 's avonds kijken Kay en ik vaak wel wat afleveringen van wat we beide leuk vinden. Het leek me wel leuk om een lijstje te maken met een paar van mijn favoriete series die ik nu kijk. Vandaag begin ik met 2 daarvan.

THE VAMPIRE DIARIES
Ja, dit is mijn alltime favorite, elke week kijk ik er weer naar uit om een aflevering te zien! Vampieren, Weerwolven, Heksen, Hybrids, Hunters, ze komen allemaal voor in deze serie. Maar bovenal gaat het toch wel weer over een liefdes verhaal met veel drama eromheen. Inmiddels zijn ze al bezig in seizoen 5, dus mocht je deze serie nog niet kennen... Heb je heel wat te kijken ;)
(Wil je meer weten over deze serie? Hier op Wikipedia staat heel veel!)
 
 THE ORIGINALS
Dit is een Spin-Off van The Vampire Diaries, iets minder van het romantische en iets meer actie. Als je deze serie wilt gaan kijken is het wel handig als je eerst The Vampire Diaries hebt gezien, hierin komt een groot deel voorgeschiedenis in voor over de hoofdrol spelers. Na seizoen 4 van de The Vampire Diaries begint de eerste aflevering van The Originals.
(Wil je meer weten over deze serie? Hier op Wikipedia staat heel veel!)
 
Kende jij deze series al?

5 opmerkingen:

 1. The vampire diaries kijken mijn zusjes ook altijd zelf vind ik dit iets minder. Ik kijk liever expeditie robinson. Helaas is dit niet een serie wat elke week op de buis is.
  Liefs,
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Expeditie Robinson ook super leuk! Inderdaad erg jammer dat het niet zo vaak op tv is.

   Verwijderen
 2. Jaaa, mijn favos van het moment. Vooral de Originals.. Boos ben ik ook op Amerika met hun 3 week stops... Pff gelukkig komt ie dinsdag weer hoor. Ik heb overigens echt een crush op Klaus <3 Die stemmmm *ahhhh*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt jammer is dat inderdaad van die stops!! Ik weet dat dan pas op het moment dat ik het wil gaan kijken.. wat een teleurstelling dan. Haha maar goed van die spin-off dan ;)

   Verwijderen
 3. Wij kijken nu Homeland (ja we lopen een beetje achter, haha). Heel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen