Pagina's

23 april 2014

Slaappakjes van Next Direct

We proppen Nim het liefst in een slaappakje als hij moet gaan slapen, want op het moment grijpt meneer elke kans aan om zichzelf uit los zittende broekjes te wurmen. Al van begin af aan is er 1 speciaal pakje geweest van de H&M met spookjes erop en met een mega handig ritsje erin. Ik noem Nim regelmatig 'spookje' dus dat pakje is echt helemaal Nim. Toendertijd had ik 'm in maatje 50 gekocht en baalde enorm dat deze niet meer paste. Via marktplaats vond ik er eentje die nog nieuw was in maat 68! Yes, hij kon weer lekker in zijn spokenpakje slapen. Echter is het moment aangebroken dat hij niet langer meer in dit pakje te proppen is helaas. Natuurlijk hebben we nog een paar van dit soort pakjes maar die zijn niet zo mooi en speciaal als het spokenpakje. Bovendien zijn ook die pakjes te klein geworden.
De clue van dit verhaal? Het is tijd voor nieuwe slaappakjes haha. Zo geweldig als het spokenpakje zullen we nooit meer gaan vinden denk ik, maar bij Next Direct verkopen ze echt hele leuke slaappakjes en pyama's voor die kleintjes. Ik heb de gok gewaagd en bestelde afgelopen woensdag een set van 3 slaappakjes met streep, ster en dino print voor maar 15,-. Omdat het vanaf 20,- gratis verzonden word deed ik ook nog een set van 3 mouwloze gestreepte rompers in mijn winkelmandje en rekende 24,- af in totaal. Dat is dus maar 4,- per item! Wauw, dat is nog een goedkoop shoppen.
Vanmiddag werd het pakketje bezorgd en het zijn super mooie en zachte stofjes. Ik vind het allemaal wel wat groot ogen, maar ik vergis me nog wel eens in hoe groot mijn kleine ventje al is. Het dino pakje is nu al mijn favoriet, zo lekker ondeugend!
Next Direct verkoopt verder nog veel meer leuke kleertjes voor baby's en kinderen. Ik wilde eerst eens kijken hoe deze pakjes en rompers er in het echt uit zien voor ik eventueel nog wat andere leuke kleertjes wil bestellen voor Nim. Maar dat zit wel goed, ik ga zeker weten in de gaten houden wanneer er weer een nieuwe collectie uitkomt.

6 opmerkingen:

  1. De kleertjes van Next Direct zijn leuk. Niet alles soms is het me te Engels. Verzending gaat snel en de kwaliteit is prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Next is idd heel tof. Sam heeft ook veel van die pj's gehad daar vandaan. Wij hadden dat spokenpakje ook. Echt een superding. Wij hadden ook een berenpak in hetzelfde model. Misschien kun je daar nog op zoeken op mp.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Maar ook niets op te vinden, ik blijf af en toe maar gewoon even neuzen op Marktplaats of iemand hem verkoopt haha

      Verwijderen
  3. Superleuk! Moet je extra invoerkosten betalen als je besteld bij next?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Carolien,
      Nee er komen geen extra kosten meer bij hoor, en het is zelfs erg snel al in huis!

      Verwijderen