Pagina's

06 mei 2014

Een dinosaurus thema verjaardagsfeestje

Ja, de titel zegt het al. Ik ben gegaan voor een thema feestje voor Nim. Een dinosaurus thema welteverstaan (ik schreef er al eens over). Super stoer toch?! Het leek me leuk om in 1 thema lekkere hapjes en drankjes te verzinnen en de aankleding te doen. Ik ben een paar weekjes bezig geweest met bedenken, lijstjes maken en langzaam aan spulletjes verzamelen die ik nodig had. En natuurlijk had ook ik last minute stress haha. Maar uiteindelijk ben ik reuze tevreden met hoe deze eerste keer me af is gegaan. Natuurlijk had ik al vaker wat meer dingen gemaakt voor mijn eigen verjaardag maar dat hoefde nooit tot in de puntjes helemaal perfect te zijn en wat niet lukte dat lukte dan maar niet.
Ik heb ervoor gekozen gewoon alles in 1 keer neer te zetten en ook het drinken (op koffie en thee na) op tafel te plaatsen. Ik wilde optimaal genieten samen met de rest van Nim zijn eerste verjaardags feestje zonder me druk te hoeven maken om dorstige mensen.
Iedereen vond het erg leuk gedaan en op wat koffie/thee rondes na heb ook ik lekker kunnen zitten en samen met Nim cadeautjes uit kunnen pakken.
Het feestje was vanaf 12 uur 's middags en duurde tot 15 uur. Bijna alle hapjes waren op en van de taart was 1 puntje over, ik gebruikte wegwerp servies dus ik was snel klaar met opruimen. How i love wegwerpservies haha. Als je nieuwsgierig bent geworden klik dan verder voor de foto's!


De taart! Het was een naturel kwarktaart met wat groene kleurstof zodat hij bij de rest zou passen. De gouden dino met kaars maakte ik zelf, om het af te maken gingen er groene en blauwe suikerparels op.
Zo zag het 'Snoephoekje' er in zijn geheel uit. Omdat ik meer had dan op het tafeltje paste nam ik ook de helft van de plank erboven erbij om lekkers op uit te stallen. Ernaast staat een krukje met het wegwerpservies en servetjes. De slingers boven het tafeltje maakte ik zelf.


De cupcakes bakte ik zelf en deed ze in papieren vormpjes met kleine dino's erop, ook de stokjes met strikjes en 'hoera Nim 1' maakte ik zelf met stempels en presenteerde ze in een mooie cupcake standaard.


Ik maakte kiwi smoothies en zette een grote kan met groene limonade siroop neer. Ernaast een bekertje met vrolijke rietjes. De bordjes met benamingen maakte ik zelf, helaas bij gebrek aan tijd heb ik erop geschreven in plaats van gestempeld.




En de rest van de snacks! De dino's spoot ik goud en zette ik overal tussendoor, erg grappig zag dat eruit. Helaas zie ik dat niet alle foto's even mooi zijn geworden... maar wat wil je met nog maar 10 minuten om foto's te maken voordat de visite komt?!


En dan, het mooiste van alles (in mijn ogen)... de dino etagère! Ik vond het idee op pinterest en hierdoor ontstond het begin van het thema. Kay hielp me met het maken ervan en hij is echt heel cool geworden. Wat kun je dan trots zijn op iets wat gelukt is he?!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! En of je dit jezelf ook op de hals zou halen haha. Een ding weet ik zeker... Volgend jaar weer, meer en nog beter!

Volg je mij al? Want dat kan via Instagram, Bloglovin' & Pinterest!

10 opmerkingen:

  1. Wow, ik ben echt zwaar onder de indruk, wat ontzettend leuk gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat tof allemaal! Superleuk om te zien dat je voor zijn 1e verjaardag helemaal 'los' bent gegaan! Fijn om te zien dat ik daarin niet de enige ben ;).
    Het ziet er echt mooi en feestelijk uit, wat gaaf ook met het Dino-thema en de etagère! Je mag echt trots op jezelf zijn hoor!
    Mijn zoontje is 22 dagen jonger dan de jouwe, wat betekent dat ik nog druk in de voorbereidingen zit. Ik ga voor zwart/wit/mint thema.
    Het pianootje vind ik erg leuk, speelt jouw zoontje daar al mee of niet? Ik ga je volgen op bloglovin', je hebt een erg leuke blog.
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie, dankjewel!! Stiekem ben ik er ook best trots op ja :)
      Veel succes (en ook plezier, want het is best leuk) met de voorbereidingen nog! Leuk kleuren thema, daar hou ik wel van.
      Ja hij kruipt er echt doel bewust op af en gaat er voor zitten en ramt er dan lekker hard op los, om er dan best verbaasd naar te kijken haha.
      Superleuk dat je me op Bloglovin' volgt :)

      Verwijderen
  3. Wow, wat heb je er veel tijd en energie in gestoken. En ook zo goed gelukt. Zelf zet ik ook altijd alles neer, ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat heb je dat leuk en mooi in elkaar gedraaid allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt allemaal voor de lieve reacties!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh ik kwam hier via Mommy2be, maar moest even laten weten hoe leuk en mooi het eruit ziet!! Groetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen