09 augustus 2014

Favoriete Kinderboeken #2

 
Het boek 'Atlas'... Al een paar maanden kon ik 'm niet uit mijn hoofd zetten. Nou hielp het ook niet echt mee dat hij op mijn werk verkocht word en ik 'm dus 3 keer per week in het echhie zag. Maar plots was daar mijn verjaardag vorige maand. En kreeg ik het boek van mijn collega's! Hij staat nu mooi te pronken op Nim zijn kamertje. Als hij het allemaal een beetje gaat snappen zijn we van plan om zo af en toe een bladzijde van het boek met hem te bestuderen!

Een kleine impressie van de bladzijdes in het boek. Het is echt prachtig getekend en de kleuren zijn erg mooi gekozen allemaal. Voor elk land zijn de meest kenmerkende dingen getekend en staan de belangrijkste plaatsjes aangegeven. De bomen die je er vind, het eten wat ze daar eten, dieren en gebouwen. Ook de mooiste gebieden en nog veel meer vind je per land getekend.
 
 
Het boek 'Atlas' kost 24,95... Ik vond 'm vrij prijzig maar nu ik hem in mijn bezit heb en het boek zo nu en dan eens doorblader valt die prijs dan toch eigenlijk best wel mee. Want hij is echt prachtig!

1 opmerking:

  1. ziet er heel mooi uit! Idd best prijzig maar als het de moeite waard is.... Soms vind je van die "schatten" ook wel bij de kringloop trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen