Pagina's

18 oktober 2014

GIVE AWAY: setje van Baobab

Hier is 'ie dan. De allereerste give away op mijn blog. Zoals je kon lezen in de outfit #10 post kregen we dit setje opgestuurd voor Nim. Ik wist dat het aan de krappe kant zou zijn en vond het leuk om het setje te reviewen en het daarna weg te geven aan iemand die er wat langer wat aan zal hebben. Kijk gauw verder wat ik van je vraag te doen om kans te maken op dit lieve kleding setje van Baobab.



Wat moet je doen?
- Volg mijn blog op Bloglovin'.
- Laat onder deze post een reactie achter voor wie je het setje zou willen winnen.

Extra informatie:
- Het setje is maatje 6-12 maanden, Nim past het wel met zijn bijna 18 maanden maar het is enorm krap! Hou dus rekening ermee dat de kleine waar het voor is er wel in gaat passen.
- Zaterdag 1 November maak ik de winnaar bekend op mijn blog, houd het dus in de gaten want ik stuur geen persoonlijk mailtje naar de winnaar!

Good luck!

17 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk setje! Ik zou graag mee willen doen, voor mijn zoontje Jack die vandaag precies een maandje oud is. Dan heeft hij alvast een leuk setje in een wat grotere maat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat lief! Zou het graag winnen voor mijn zoontje Maxim, die moet er perfect in passen nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat lief! Zou het graag winnen voor mijn zoontje Maxim, die moet er perfect in passen nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tallie ( talliekort)18 oktober 2014 om 21:53

    Wat leuk een give away! Voor mijn zoontje Ryan zou het super leuk zijn! ik volg je op dit blog en op instagram al enige tijd en één van de redenen daarvan is dat ik Nim het zelfde type jongentje vind als Ryan ,wat erg leuk is om te zien en hem te zien opgroeien, ook al is hij ietsjes ouder als Ryan ( 8 maanden)..........Dus als hij Nim zo mooi stond ,staat hij Ryan vast ook erg mooi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke winactie! Ik ga meedoen. Als 2.0 een jongen is dan is het voor ons ventje. En anders doe ik hem cadeau aan onze buren die 4 november hun eerste kindje verwachten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tallie (talliekort)18 oktober 2014 om 22:08

    oohh foutje,ik dacht al : ik heb het toch net geplaatst ? maar dat was bij je nieuwste blog....maar 1 x is genoeg he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tallie (talliekort)18 oktober 2014 om 22:11

      aarrhh,weer niet goed,hier is hij goed geplaatst!.....maar mijn verhaal is wel duidelijk hahaha

      Verwijderen
  7. Wat gaaf, zou het graag winnen voor onze zoin. Ziet er zo lief en tegelijk ook stoer uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja ik doe mee! Precies mijn smaak, ik hou van die leuke printjes op kleren. Dat strikje maakt het voor mij echt af! En ideaal voor mijn kleine man qua maat.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaaa ik doe ook mee! Voor mijn zoontje Moos, die zou het precies moeten passen! Zo niet, dan kan het naar het zoontje van mijn beste vriendin, die is eind juni geboren! Komt dus sowieso goed!
    Ps. Superleuk dat je een give away op je blog hebt, best wel een mijlpaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jaaa heel leuk! Ben dol op bijzondere en minder bekende merken. En Aeden is nu bijna 5 maanden dus de maat komt helemaal goed. #fingerscrossed

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oja, ik volg je dus op bl, maar hoe weet jij wie volgt en niet? Ik heb bijv dacht ik een andere nickname daar

      Verwijderen
    2. Hi Barbara,
      Ik ga het niet checken op bloglovin', ik hoop dat iedereen die meedoet zich er netjes aan houd... Een kleine moeite voor een kans op een leuk cadeautje vond ik ;)

      Verwijderen
  11. Ja leuk! Ik doe heel graag mee voor onze Sam (ook een klein Rotterdammertje). Hij kan er meteen in, dus een lekker pakje voor de komende herfstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Volgen doe ik je al heel lang, want nim is echt een voorbeeld voor hoe ik mijn kleine Koppe kleed. Zn plusjes broek staat hem geweldig. Deze outfit is perfect voor zn eerste verjaardag op 12 11. Groetjes Riek

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, leuke giveaway! Ik vond het setje ook wel zo leuk staan bij Nim, jammer dat hij het niet helemaal paste. Ik doe je giveaway graag mee voor ons meisje Wolf :)

    BeantwoordenVerwijderen