Pagina's

09 oktober 2014

Happy Moments #1

Soms heb je van de dagen dat niks mee zit. Je laat van alles vallen, hebt je net aangekleed en er zit meteen een vlek op je broek, je stapt naar buiten en het begint te regenen, je dreumes heeft gilbuien waar je u tegen zegt en zit meer op het strafkrukje dan op de bank, de tv wil het niet doen, je koopt wat in een winkel en ze geven plots geen tasjes meer mee... sta je dan zonder tas met je spullen in je handen, de uren kruipen voorbij... Exact dit was mijn dag gister. Om de avond niet geheel geïrriteerd en sacherijnig in te gaan maar juist positief wilde ik de licht puntjes van de dag op schrijven!

❤️ Nim sliep in de ochtend bijna 3 uur lang, ik heb lekker kunnen relaxen met een kopje koffie.
❤️ Mijn favoriete PostNL bezorger kwam een leuk pakketje afleveren: 'Hoi Pauline, ik heb er weer een voor je! Fijne dag!'
❤️ Hetgeen in het pakketje was voor Nim, een fan-tas-tisch broekje van Bobo Choses. De laatste tijd eet hij vaak pindakaas op zijn boterham dus de print is echt te leuk. We kregen van Oma & Opa een leuk bedrag om iets van kleding voor hem te kopen, en dit broekje werd het. We hebben nog een beetje over wat ik bij een trui leg die ik hopelijk snel kan bestellen.
❤️ Om 2 uur was het buiten droog en gingen we een frisse neus halen, het rook naar vers gemaaid gras buiten en het was helemaal uitgestorven, heerlijk die rust op straat.
❤️ Ik kocht een bosje van 10 licht roze gerbera's voor in mijn mooie Bloomingville vaas. Toch best gezellig van die mooie bloemen in huis.

Heb jij ook wel eens van dit soort dagen? En wat doe je dan om niet geheel geïrriteerd/boos/sacherijnig naar bed te gaan?

Volg je mij al via Bloglovin'Instagram en Pinterest?

2 opmerkingen:

  1. Herkenbaar! wij hadden gisteren ook zo'n dag ( ook nog prut weer, rondje lopen was geen optie)....pffff .....wat doe ik op zo'n dag ? alles op zijn beloop laten, en heeel blij zijn als het zeven uur is ;-) dan lekker even verstand op nul ,tv aan en achter de laptop beetje surfen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bloemen staan heel erg leuk! En wat fijn dat je postbode je met je voornaam aanspreekt, van zoiets kan ik echt blij worden!

    BeantwoordenVerwijderen