Pagina's

29 oktober 2014

Review: NAÏF Quality Baby Care

Toen wij begin Oktober uitgenodigd waren om naar het Indie Kids mini festival te komen waar diverse merkjes hun spullen verkochten twijfelde we geen moment. Ik had al gezien dan NAÏF er ook zou zijn en ik was best benieuwd naar de producten van dit merk. En ja hoor, na een leuk praatje bij de stand van NAÏF kocht ik 3 producten, de shampoo, wasgel en bodylotion... Een kleine tube vette creme kregen we er gratis bij.  Benieuwd wat wij ervan vinden? Kijk dan gauw verder.

Ik wilde graag van alle Zwitsal producten af. Na het haren wassen kreeg Nim een droge hoofdhuid en na het smeren met de bodylotion kreeg hij kleine rode vlekjes. Weg ermee dus. Ik had al wel een andere bodylotion gekocht, namelijk die van Burt's Bees en die bevalt nog steeds goed. Maar toch wilde ik graag wat van NAÏF proberen. 

We gebruiken het nu bijna een maand en we hebben niks geen uitslag of rare plekjes gezien. De geur is heerlijk subtiel en de tubes zijn erg makkelijk in gebruik en dat is best fijn met een niet stilzittende dreumes onder de douche. 

Na het wassen van Nim zijn mooie blonde krullende haar met de shampoo voelt het heerlijk zacht en glanst en krult het nog meer. De wasgel schuimt zodra je je kindje lekker wast ermee en het ruikt heerlijk in de douche erna. Mijn favorieten zijn de bodylotion en de vette creme, wat een heerlijk zacht spul is dat. En Nim blijft een lange tijd lekker ruiken naar de producten van NAÏF.

Hier een stukje over NAÏF van hun website

'We heten NAÏF, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. Daarom geven we hen alleen het beste van het beste. Zodat ze later tegen een stootje kunnen. Geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten. Producten zonder onnodige toevoegingen; alleen het allerbeste.
NAÏF is een verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Pure kwaliteit, met alleen die ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Babyverzorging van het hoogste niveau. Daar staan we voor. Niets meer, niets minder.
Voor de gevoelige en dunne babyhuid is de juiste verzorging van groot belang. Daarom hebben we in samenwerking met een laboratorium in Zwitserland, dermatologen en héél veel moeders NAÏF laten ontwikkelen. Op dit moment bestaat de NAÏF familie uit 6 producten. Allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandel olie. Stuk voor stuk strak verpakt. En allemaal met een eigen twist, net als baby’s eigenlijk.
Al onze producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal zijn en zonder bestanddelen die irriterend of mogelijk schadelijk zijn voor baby’s, ouders of de natuur. De voedende en verzachtende eigenschappen van onze producten maken alledaagse momenten intenser en bijzonder. Een bad, een verschoning of klaar maken voor naar bed gaan wordt leuker voor zowel baby als ouder. NAÏF alles om je baby Schoon, Gezond en Gelukkig te houden.'
Ja wij zijn fan, het ruikt heerlijk subtiel, het smeert en wast moeiteloos en het feit dat het geen schreeuwerige tubes zijn vind ik toch ook best een mooie bijkomstigheid. Staat ook net wat minder lelijk op de plank boven de commode.
Je kunt de producten online bestellen bij NAÏF, maar je kunt ook bij de Bijenkorf terecht mocht je er eerst even aan willen snuffelen voordat je het aanschaft. De producten zijn niet goedkoop, maar ik leg voor de verzorging van Nim zijn tere baby huidje toch liever wat meer neer waarvan ik weet dat het goed voor hem is. Bovendien zijn het enorme tubes waar je wel een ruime tijd mee kan doen, zo'n klein lijfje heeft nog niet zoveel was spul nodig.

Kende jij de verzorgingsproducten van NAÏF al? En gebruik je het zelf ook voor je kindje(s)?


Volg je mij al via Bloglovin' & Instagram?

5 opmerkingen:

  1. Het klinkt als een erg fijn product. Ik had tijdens de zwangerschap ook groots Zwitsal ingekocht, maar ondertussen staat de kast nog net zo vol met dezelfde aangeschafte producten. Leuk om zo kennis te maken met dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker fijn! Wij hebben toen een zwitsal pakket gekregen, mega grote flessen die er dus nog steeds staan. Ik had zelf mini's gekocht om het te testen, zelfs die zijn nog niet leeg ;).

      Verwijderen
  2. Ik droom wel weg hoor bij de geur van Zwitsal. De Zwitsal-herinneringen zijn begonnen met de geboorte van een langgewenst zusje toen ik bijna 10 was. Maar een gezonde huid is natuurlijk veel belangrijker! En je eigen kind ruikt het allerlekkerst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ik vind Zwitsal zeker wel heel lekker ruiken! De producten van Naif ruiken echt heel anders dan zwitsal, maar liever een zacht babyhuidje dat dan maar niet naar zwitsal ruikt ;)

      Verwijderen
  3. Wat een fijne producten heeft NAIF. Hier ook een groot fan!

    BeantwoordenVerwijderen