Pagina's

10 oktober 2014

Webshop tip #1: MyBash

Zoals waarschijnlijk al wel duidelijk is ben ik gek op shoppen. Vooral voor Nim. De kleine man is nu bijna 1,5 jaar en ik heb ondertussen al heel wat leuke webshops ontdekt. De meeste webshops kom ik tegen via Instagram, zo ook My Bash. Ik bestelde er een super gaaf shirt voor Nim.

Al meerdere malen kwam ik Whistle and Flute tegen op Instagram, fijn zittende kleding met leuke opdrukken. My Bash verkoopt 3 te gekke truien van Whistle and Flute op hun webshop. Ik klikte vrijwel direct (meestal twijfel ik heel erg lang voor ik iets duurs aan schaf) de Je T'aime Triangle Pullover naar huis. Het is een dun truitje van American Apparel waar Whistle and Flute een print op heeft gemaakt, ik kocht jaren geleden er bij American Apparel een voor mezelf en dat ding blijft fijn... Na een hele snelle levering hadden we de trui in huis en moest Nim uiteraard meteen voor de camera. Met een filmpje op de Ipad vond hij het gelukkig prima.

My Bash (oftewel Mijn Feestje!) is van de moeders/vriendinnen Eefje en Marly. Ze verkopen mooie, lekker zittende basic kleding van merkjes die niet in Nederland of België te krijgen zijn. Ook staan er leuke kinderkamer accessoires op hun online shop en ook te gekke moccasin slofjes in meerdere leuke kleurtjes kun je er vinden.

Volg je mij al via Bloglovin'Instagram en Pinterest?

4 opmerkingen: