Pagina's

15 januari 2014

Snorren en Sterren

Snorretjes en sterretjes, ik vind het echt super schattig voor die kleintjes. Voor Nim hebben wij tijdens de zwangerschap voornamelijk gekozen voor spullen en kleding met sterretjes, maar ook de snorren items vond ik erg leuk! Bij de H&M hebben ze op het moment in het HOME gedeelte van de webshop leuke items met snorren en met sterren. Ik heb ze hier op een rijtje gezet.

Een fleece snorren dekentje. Ik heb 2 van deze dekentjes in een andere print en deze zijn echt favoriet thuis! Ze zijn heerlijk zacht en hebben een goed formaat. Het dekentje kost 5,95 en vind je hier.
 
Dan deze te gekke slofjes, gelukkig in verschillende maten te bestellen. Ze kosten 7,95 en je vind ze hier.
Een handige slab voor kleine knoei kontjes. Met een te gekke print van een giraffe met snor! Deze kost 3,95 en vind je hier.
 
We gaan verder met de sterren items! Hier 2 leuke opbergmandjes, de vierkante is 3,95 en vind je hier. Het rondje mandje is 2,95 en kun je hier vinden. Erg leuk voor op de commode met wat verzorgingsspulletjes!
 Het fleece dekentje is er ook met sterrenprint, ook voor 5,95 vind je hem hier.
Als laatste met een lief sterrenprintje een knuffeldoek, ik gok dat dit ook gewoon hydrofiel doeken zijn eigenlijk. Het is een set van 2: een mooie witte met sterren erop en een lichtgrijze. Het setje kost 7,95 en vind je hier.
 
H&M heeft nog tot en met 19 Januari een kortingscode voor gratis verzending (1055), op diverse sites (zoals deze) kun je meer codes vinden om je aankoop goedkoper te maken.
 

2 opmerkingen:

  1. Heb onlangs een bestelling geplaatst met o.a. de giraffen slab en de slofjes. Slabbetje is geweldig, slofjes zijn leuk maar in het echt wel lomp groot & breed helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is jammer inderdaad! Gelukkig is de slab wel leuk :)

      Verwijderen