Pagina's

10 maart 2014

Fotodagboek #10

Zo, deze week zit er ook weer op. Wat een fantastische afsluiter was vandaag (zondag dus), we hebben echt van de hele dag genoten met zijn drieën. Ik wil meer, heel veel meer van dit soort dagen! Dit is zo veel fijner en belangrijker in het leven dan wat dan ook. Klik verder voor de foto's.

Maandag ochtend moest ik bloed laten prikken. Het moest tussen 10.00 en 10.30! Balen, dan slaapt Nim meestal. Ik de kinderwagen ging hij echt niet tukken en eenmaal daar begon hij natuurlijk tijdens het geprik te huilen. Uiteindelijk bijna thuis viel hij in de kinderwagen in slaap en schrok weer wakker toen we binnen waren. Resultaat: Niet meer slapen en een beetje boos. Dus ik heb hem voor de tv gezet met een dekentje en een lepel. Dat vond hij wel best!

Nu Nim zichzelf optrekt overal aan om te kunnen gaan staan doet hij dus ook niet anders meer. De foto links is mijn uitzicht als hij in de box is. Rechts is in zijn kamertje en heeft hij een doos onder de commode vandaan gevist en zit op zijn knietjes ermee te spelen. Allebei deze uitzichten moet ik toch enorm aan wennen nadat hij 10 maanden lang op buik of rug lag.

Dinsdag gingen we gezellig op visite bij een vriendin van mij. We deden nog een rondje Zuidplein en aten wat bij La Place en toen ging ik met Nim weer op huis aan. Hij vind het reizen met de metro mega interessant en geeft echt geen kik als we er in zitten. Rechts zie je zijn nieuwe schoentjes. Beetje jammer is dat hij ze gewoon uit trekt.

Eenmaal thuis lagen we samen heerlijk op de bank tv te kijken. Lekker rusten en knuffelen.

En het was alweer woensdag. Een prachtige dag met zon. Daar wilde ik zeker even van genieten, we wonen op loopafstand van Diergaarde Blijdorp en ik heb een abonnement. Dus de keus daar even heen te wandelen en de 'Azie Jungle Trek' route te bewandelen was snel gemaakt. Dit was mijn eerste keer alleen met Nim.


En toen ik thuis kwam lag er een post! Ik won dit kwijlslabbetje via een win actie op de blog van Manon en Bibian van Little Wonderworld. We zijn er superblij mee, dankjulliewel!

Donderdag moest ik werken. We hadden weer nieuwe spullen bij de uitpak zitten waaronder deze chocolade pasta voor op brood. Was heel erg lekker!

Ook vrijdag en zaterdag was ik aan het werk en was Kay thuis met Nim. Hij zette de box voor de openslaande deuren en Nim genoot van het weer. Zelf viste hij zijn trouwring onder de planken vandaan die daar een tijdje terug tussen was gevallen na het ophangen van de was (hij zat in een gewassen broekzak).

Zondag ochtend de kleine man heerlijk tussen ons in in bed genomen en langzaam aan wakker geworden. Hij had dikke pret in dat grote bed! Daarna ontbijt met Griekse yoghurt, aardbeitjes, muesli en honing.. mmm dat was heerlijk! Eindelijk weer aardbeitjes.

Daarna zijn we de deur uit gegaan. We hebben langs de maas gelopen, en door het Euromast park, geluncht in de stad en lekker in het gras gezeten bij een stukje water daarna nog in het Vroesenpark vertoeft. Oh het was echt een prachtig mooie en blije dag!
 
Zo, dat was onze week dan! Aankomende week weer naar het Consultatie bureau voor prikken (help!), mijn broertje viert zijn verjaardag, er moet weer gewerkt worden en we gaan naar een andere auto kijken.
 
En hoe was jou week? Ook zo genoten van het heerlijke lente weer?

2 opmerkingen:

  1. Yay :D We hebben jouw superleuke foto's ontvangen hoor! Als we ze van iedereen hebben plaatsen we ze op onze blog ^^

    BeantwoordenVerwijderen