Pagina's

24 maart 2014

Fotodagboek #12

Afgelopen week duurde enorm lang. Ik had elke dag wel iets gepland staan... een beetje veel van het goede eigenlijk. Maar het waren wel leuke dingen hoor! Met nog eens drie dagen werk achter elkaar daarbij was ik wel blij dat we zondagmiddag na de boodschappen op de bank konden ploffen om helemaal niks meer te doen! Gelukkig ben ik vandaag nog vrij en heb ik lekker helemaal niks gepland. Gewoon thuis lekker een beetje aanrommelen. Maar eerst dus nog de foto's van afgelopen week...
 Maandag gingen we even wat drinken en shoppen in de stad met een vriendin. Nim was wat zeurderig door een doorkomend tandje dus we gingen bijtijds weer naar huis, ik had geen zin in het OV dus ging lopend terug! Was prima te doen. Normaal zit hij met zijn gezicht mijn kant op maar ik had 'm omgedraaid in de hoop dat hij alles zo interessant vond dat hij de pijn in zijn mondje misschien wat zou vergeten.

Onze aanwinsten! Bij Monki kocht ik de blouse die afgelopen week in de Mommy Outfit voorbij kwam. Voor Nim kocht ik dit vestje bij H&M. Dit word zijn verjaardagsvestje... Past toch helemaal bij het Dinosaurus thema?!

 'S avonds hadden we echt geen zin om te koken, en er was ook niks in huis. Het werd een late boodschap en Nim viel dus in slaap in de supermarkt.
 We besloten om naar de snackbar te gaan en daar te eten zodat Nim nog wat kon slapen. Hier staat Kay te wachten tot hij kan bestellen.

Dinsdag gingen we de auto ophalen, helaas liep de dag anders dan gepland. Nim zou meegaan om de auto op te halen om daarna nog even te gaan shoppen in Alkmaar. Echter, de auto was zo vroeg nog niet klaar en we zouden gebeld worden als 'ie klaar was. Nou wachten met een baby is niet te doen dus we brachten Nim naar Oma en gingen zelf meteen naar Alkmaar om eerst te shoppen en het telefoontje af te wachten! Deze foto kreeg ik opgestuurd, hij zat lekker een boekje te lezen!
 
 Om half 2 ging de telefoon. De auto was klaar. We dronken nog even wat bij Bagels&Beans en gingen naar de garage.

 Yes, Rond 4 uur konden we in onze 'nieuwe' auto naar Nim toe!

Nog even een drink pauze in de La Place boven de snelweg.

Woensdag was ik moe! Nim had wel even buitenlucht nodig dus ik liep met hem naar de speeltuin in het park. Hij vond het zo mooi allemaal!

 Er stonden van die loopautootjes, ik zette Nim erop en hij vond het 'toetertje' helemaal prachtig.. hij bleef erop slaan :)

Kay is gek op augurk, en liet Nim dus kennis maken met een stuk augurk. Lekker dat 'ie het vond! Nou heb ik er 2 in huis die die stinkdingen lekker vinden.

 Van donderdag tot zaterdag moest ik werken. Oma nam Nim donderdag mee naar huis, ik kreeg deze foto gestuurd.. Hij was lekker aan het spelen in de tuin.

 En vrijdag kreeg ik van Kay een appje 'Help, ik zit vast!' haha, hoe lief!

 Evi ingestopt in een dekentje op de bank, vind ze lekker hoor!

 Zondag deden we een boodschapje in Zoetermeer, de eerste 3 uur is gratis parkeren en dat vind ik wel top! Helaas was de lift stuk... blegh dat werd tillen met kinderwagen en boodschappen :(

 Ah lekkere chocolaatjes gekocht en eenmaal thuis lekker op de bank geploft!

 Bij de Kruidvat was verbouwingsuitverkoop, op veel speelgoed -50%. Dit namen we mee voor Nim. We waren 3,50 kwijt!! En hij vind ze allebei heel erg leuk!


Kay dook de keuken in en maakte zelf pastasaus met gehakt balletjes!
 
Nim zijn 4e tandje is bijna door en hij heeft er toch best wat last van. Hij werd zondagavond na 2 uurtjes op bed opeens huilend wakker. Nog maar even knuffelen dan. Poes Evi kreeg een klein friemelend handje aan haar staart.

En dat was mijn week! Aankomende week doe ik het wat rustiger aan, lekker thuis aanrommelen en een uitstapje naar de speeltuin ofzo. Vrijdag ben ik eens een keer vrij van werk en gaan we misschien naar de dierentuin in Antwerpen. Maar dat zien we nog wel!

2 opmerkingen:

  1. De foto met de augurken is zo leuk haha! En wat een onwijs lief vestje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Pauline! Ik heb je genomineerd voor de Liebster blog Award! Ik hoop dat je het leuk vindt. In mijn blog kan je lezen hoe het werkt. http://www.mamazing.nl/events/de-liebster-blog-award Ik ben benieuwd wat je ermee doet. Laat je het me weten? Veel succes en een fijne dag! (Ps: waar heb je dat leuke vliegtuigboek vandaan? Ben ook in de 'lees' en kijk fase met Noah :) )

    BeantwoordenVerwijderen