Pagina's

31 maart 2014

Fotodagboek #13

Leuk, zo'n blog! Maar hoe graag ik af en toe ervoor wil gaan zitten.. Het lukt soms gewoon echt niet. Dat resulteerde afgelopen week in geen updates. Jammer de bammer volgende keer beter. Wel had ik een super fijne week met mijn kleine man. Ik merk dat het weer me ook echt goed doet! Dus, op naar de foto's...
Maandag had ik weer een klein zeurpietje zitten thuis. Ik besloot wat later op de middag nog een stukje te gaan fietsen met deze brompot en jahoor... Helemaal happy werd 'ie ervan! We stopten onderweg bij de Action voor wat boodschapjes. Ook in het winkelwagentje ging het goed.

De boodschapjes! Ik zweer bij de billendoekjes van de Action, vooral dat klepje erop is echt handig. Ook de snoetenpoetsers haal ik daar, die ruiken lekker!! Ik nam ook nog bad figuurtjes mee die op de muur blijven zitten tijdens het douchen. Super goedkoop (geloof 1,69?) en Nim vind ze echt prachtig! Voor de rest had ik luier zakjes, dropjes, gesuikerde paaseitjes, kokos conditioner en een plankje met lieve tekst meegenomen.

Dinsdagavond maakte deze motiverende slinger voor boven de box. Ik vind 'm erg leuk geworden al zeg ik het zelf :)

Woensdagochtend wachtte Nim na zijn dutje in zijn poezenpak voor de tv op zijn boterhammetje. Dit is ook echt zijn tv kijk gezichtje haha.

 Deze kleine boef wil steeds vaker zijn box uit en op de grond rottigheid uithalen. Hier kroop hij achterstevoren onder de bank en bleef mij zo aankijken. Hij weet dus best dat het niet mag haha.

Vrijdag papadag werd voor een keertje papa & mamadag. Ik had mijn vaste werkdag voor een weekenddag geruild en gezien het mooie weer besloten we naar AntwerpenZoo te gaan. Met ons Blijdorp dierentuin abonnement kunnen we 2x per jaar gratis naar AntwerpenZoo. Heel tof! We vertrokken op Nim zijn ochtend dutje tijd zodat hij in de auto lekker zou slapen.

Nim genoot ervan met zijn blote voetjes (die sokken moeten uit mama!!!). Hij bewonderde de beestjes en had af en toe dikke pret! Het was een zeer geslaagde dag, in een mooie dierentuin!
 
De tuinen in de dierentuin waren werkenlijkwaar prachtig! Even een fijn knuffelmoment vastgelegd van ons saampjes. De laatste tijd wil hij veel bij mama zijn en zodra hij me ziet strekt hij zijn armpjes naar me uit, ook als iemand anders hem vast heeft. Dan krijg ik 2 kleine armpjes om me heen en kijkt hij me helemaal blij aan. Ahhhh het is fantastisch om mama te zijn.
 
Papa en Nim onder een grote boom met een super mooie vleermuis van ijzerdraad erin!
 
Na de dierentuin deden we nog een rondje Antwerpen stad, dit keer gewoon gewandeld in plaats van gewinkeld! Ook heel erg leuk vonden we.

Ik zag dit pak staan in de supermarkt en het moest mee! Ik ben gek op zaden en noten in combinatie met honing en yoghurt. Een heerlijk ontbijtje dus :)

Zaterdag vertrokken we naar een strandje. We lieten Nim kennis maken met zand, wederom een succes! We genieten er zo van als hij nieuwe dingen ontdekt.

Ook klom hij gewoon even een mega trap op, hij maakte een enorm grom geluid van inspanning erbij. En eenmaal boven zo trots als een pauw natuurlijk!

Ja, na zo'n zandfestijn mag je wel even gedoucht worden. Het zand zat echt overal! Maar dat vond hij natuurlijk niet erg.. Lekker spelen onder een warme straal water.

Ik deed zaterdag nog een bestelling bij Sans-online. Binnenkort een shoplog!

Zoveel mogelijk bonus voordeel bij de AH. Het is echt een sport geworden voor Kay. Zondag ging hij de weekboodschapjes doen en hij had 17,50 bonus voordeel... hoogste tot nu toe. Helemaal in zijn nopjes dus :)
 IJssiesssss, van hout haha. Ze van van de Flying Tiger, echt wel een top winkel!

Nim werd een beetje verwend zondag. En hij is nog geeneens jarig! De Wheely Bug in bij uitvoering hebben we via marktplaats op de kop getikt... Ik vind 'm echt geweldig en hij ziet er echt als nieuw uit! Nim heeft 'm nog niet gezien dus ik ben benieuwd wat hij ermee zal doen morgen. De houten ijsjes zijn dus van de Flying Tiger... De bruine heeft 'ie heel de avond vast gehouden haha. Verder nam ik van mijn werk dit leuke houten autootje mee. Nim had nog geen speelautootjes en echte stoere boeffies horen een speelautootje te hebben toch?!

Nou, dat was mijn week dus. Echt een fijne week. Doe mij maar meer van zulke haha. Aankomende week hoop ik op meer lekker weer, heb eerlijk gezegd geen weersvoorspellingen bekeken nog!

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van het weer en je gezinnetje?

1 opmerking:

  1. Zo te zien hebben jullie van het mooi weer echt genoten. Hele leuke foto's en de slingers zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen