04 juli 2014

LEGO opbergers

Om al Nim zijn speelgoed in op te bergen hebben we een grote (was)zak in de woonkamer staan, deze kan met een aantrek koordje dicht zodat we alles er in kunnen proppen en niet al die lelijke kleurtjes speelgoed hoeven te zien liggen! Maar, de zak was vol en al het kleine grut viel helemaal naar de bodem en laat Nim nou het liefst met de kleinste speeltjes willen spelen. Er moest wat anders bij komen. Bij diverse Instagrammers zag ik hele toffe opbergers van LEGO, het waren super grote LEGO stenen die voor opbergmogelijkheden konden zorgen.
 
Er zijn verschillende formaten en kleuren en dat maakt kiezen wel erg lastig! Uiteindelijk ben ik gegaan voor twee vierpunts opbergkistjes in lichtgrijs en mint groen. Heel erg stylish verantwoord in de woonkamer want deze 2 kleuren komen in ons interieur erg veel naar voren.

Nim vind ze maar wat leuk, hij kan de deksels er zelf al af tillen en de spulletjes gooit hij dan over in de deksel. Erg leuke bezigheid voor een dreumes van 14 maanden.

Ik kocht ze bij Bol.com want ik had nog een leuke kortings voucher liggen. Ze hadden genoeg keus in kleur en formaat en de prijs is niet meer of minder dan in menig winkel. En mooi detail is als je ze voor een bepaalde tijd besteld je ze de volgende dag al thuis hebt om meteen al die kinder speelgoed troep in kan gaan opruimen!

Ja wij zijn er blij mee, en ik denk dat Nim er veel aan gaat hebben de komende jaren. Hij kan er bijvoorbeeld zijn 'treasures' er in gaan verzamelen als hij wat ouder is!

7 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk! Hier alles ook zoveel mogelijk opgeborgen en uit het zicht. Maakt het een stuk rustiger in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf hoor, vind ze zelf ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die zijn leuk! Leuk kraamcadeautje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! De combinatie met deze twee kleuren zijn ook echt goed gekozen ;). Die mintgroene staat hoog op mijn lijstje hihi. Liefs, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die zijn tof. Staan hier nog steeds op mijn wishlist. Moet alleen eerst die belachelijk grote berg speelgoed eens uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superleuk!! ik hou het in mijn achterhoofd voor ons mannetje :-)

  BeantwoordenVerwijderen