Pagina's

01 juli 2014

Geshopt voor Nim: Tiny Cottons, Mini Rodini, Bobo Choses, Shampoodle, Lötiekids en Mói.

Oeps, dat kind van mij is nogal verwend de afgelopen 2 maanden. Hij kreeg niet alleen cadeautjes omdat hij jarig was, maar ik vulde zijn kleding garderobe ook flink aan. Er was weer het een en ander te klein geworden, en mijn grote knoei potje kan zijn shirts enorm vies maken waardoor ik sommige vlekken er echt niet meer uitgewassen kreeg. Bovendien vind ik het shoppen voor Nim natuurlijk ook gewoon het allerleukste wat er is, die kleine kleertjes zijn toch onweerstaanbaar? Een vriendin zei dat ik ook mezelf ermee verwen... En dat is zo! Ik kijk toch heel veel naar dat knappe kind in die mooie kleren haha. En gelijk heeft ze.

Tiny Cottons

Ik begin met de bestelling die ik plaatste bij Tiny Cottons, ik hou van sale en bestelde dan ook alleen van de sale pagina! De verzendkosten naar Nederland waren 9,-... Wel wat aan de hoge kant vind ik, maar ik presteer het altijd om met kortingscodes de verzendkosten eraf te krijgen dus nu dat dan 1 keer niet is gelukt is niet zo'n ramp.
Ik bestelde alles in maat 18-24 maanden omdat ik geen idee had hoe deze kleding zou vallen, beter te groot dan te klein dacht ik! Uiteindelijk zitten de shirts iets aan de ruime kant maar kan er prima mee door, maar de broekjes die zijn echt nog veel te groot! De shirts zie je hier en hier. Ook heb ik nog een gestreept shirt maar die zat in de was helaas!
De kleertjes voelen overigens echt heel erg zacht aan.

Mini Rodini

Als ik niet naar de centen hoefde te kijken had Nim een kast vol hangen met de kleertjes van Mini Rodini! Helaas is dat niet zo dus we beperken het tot een aantal items uit de sale, iets beter te doen qua prijs en goed te combineren met goedkope items. Ik sloeg meteen mijn slag toen ik op de webshops Springstof en iets later Bling Sunday's Best de leukste kleertjes op de sale pagina's zag staan.

Bobo Choses

Exact als bij Mini Rodini! Wat een te gekke items hebben ze toch elke keer weer. Ik vind het stom om verzendkosten te betalen en meeste webshops hebben boven een bepaald bedrag gratis verzending, zo ook bij Springstof en Bling Sunday's Best. Ik waagde de gok en koos voor 2 Bobo Choses items om de verzending gratis te hebben. Het ene item was perfect en de andere viel bijna 2 maten kleiner, gelukkig kon ik het omruilen voor een grotere maat. Mocht je ooit iets bestellen van Bobo Choses, mijn ervaring is dus dat de broekjes erg klein vallen!

Shampoodle

Dit vestje had ik al meerdere malen in mijn shopping bag gegooid tijdens de vorige sale periode. Maar toen was Nim nog erg klein en had hij immers zijn spoken pyjama pakje nog wat dikke favoriet was (ik noem Nim al vanaf dag 1 klein spookje). En opeens stond hij daar bij Springstof in de juiste maat in de sale. HEBBEN! Ik ben er echt helemaal verliefd op :)

Mói

Fijne basic kleding met toch een gaaf printje erop, dat is wat Mói o.a in de collectie heeft. Ik bestelde deze items bij Little Ladybugs, en er ging van alles mis met mijn bestelling. Dankzij eigenaresse Renske is alles toch helemaal goed gekomen, echt super tof!

Lötiekids

Ik ben nog steeds gek op kruippakjes en deze kon ik dan ook niet laten, om geen verzendkosten te hoeven betalen bestelde ik ook deze bij Little Ladybugs.

Eigenlijk vind ik het best duur allemaal maar ik merk wel dat de kwaliteit van de kleertjes vele malen beter is dan van de H&M, Zara, Primark en Hema. Alles kocht ik een maat te groot zodat Nim het tot ongeveer zijn 2e jaar aan kan. Nu nog lekker ruim maar prima te doen, dus het kan een hele tijd mee!

4 opmerkingen:

  1. Echt superleuke kleding heb je geshopt voor je kleine man! En ook zo leuk gefotografeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed geslaagd en inderdaad leuk gefotografeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk om de geshopte kleertjes hier terug te zien! En inderdaad ook erg leuk gefotografeerd. ;) Dank je wel en veel plezier met de leuke spullen!

    BeantwoordenVerwijderen