Pagina's

09 juli 2014

TAG: 15 dingen die niemand vraagt

Regen, regen en nog eens regen deze (dinsdag)ochtend... Dus ik vulde maar weer eens een TAG in, 15 vragen die niemand vraagt... Altijd leuk om die te beantwoorden op een hele regenachtiger ochtend terwijl iedereen slaapt!

1. Slaap je met de deuren van de kledingkast open of dicht?
Gewoon dicht natuurlijk. Achter ons bed staat een grote PAX Ikea kast, als ik de deuren open zou laten staan zou Kay er heel hard tegen aan lopen als hij 's morgens uit bed stapt en de slaapkamer uit wil lopen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Meestal gebruik ik ze daar meteen, en als het niet op gaat neem ik het mee ja. Kan het voor een eventueel volgende vakantie weer mee. Altijd handig om mini's te hebben in je toilettas.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Nee, nooit van plan geweest ook!

4. Gebruik je to-do-lijstjes?
Dat probeer ik dus elke keer weer. Dan maak ik er heel fanatiek een, streep er daadwerkelijk ook wat dingen van door als ik ze gedaan heb maar na een tijdje vergeet ik het weer! Dan krijg je zo'n vol en rommelig hoofd. Vervolgens probeer ik het weer met een lijstje haha.

5. Heb je sproeten?
Nee, geen sproeten voor mij.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja als klein kind wel eens. Tijdens enorme boswandelingen moet je vaak toch echt een keertje plassen.

7. Hoe groot is je/jullie bed?
Ons bed is nu 1.40 breed, we hebben ons bed op marktplaats te koop gezet om het geld bij een bed van 1.60 breed te leggen! Gelukkig wil iemand hem hebben dus een dezer dagen komt er een nieuw bed met beide een eigen matras, dat was echt heel erg nodig want we slapen beide erg slecht. Mocht Nim nou eens tussen ons in liggen hebben we allemaal ook net wat meer plek :)

8. Ben je lui?
Ik kan heel lui zijn, maar meestal ben ik in de weer met Nim. Stilzitten en niksen is bijna onmogelijk met dat kleine deugnietje. Voordat Nim er was kon ik wel hele dagen op de bank doorbrengen achter de tv of Ipad, heerlijk vond ik dat!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, geen enkele kamer in huis is volledig 'af', alles heeft wel nog een paar opknap klusjes nodig. Ik irriteer me er nu al een paar weken aan, maar omdat we graag als gezin wat leuks gaan doen op onze vrije dagen samen komt het klussen er maar niet van. Ook een beetje eigen schuld dikke bult dus...

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee, bah!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Op scouting ja! Oh ik vond dat echt fantastisch, ik kijk ook echt terug op een hele leuke tijd daar. Ik hoop dat Nim het later ook leuk zou vinden om daar heen te gaan.

12. Kijk je nog steeds wel eens naar tekenfilms?
Jawel, ik kijk wel eens met Nim mee. Soms stiekem best leuk nog hoor haha. Mijn favorieten? Maya de Bij, Woezel en Pip, Wicky de Viking en Peter Pan.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Soms wel ja, best gek. Ik tel ook altijd hoe vaak de telefoon over gaat als ik iemand bel!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Nee, dansen is niet echt mijn ding. Ook als er wel muziek is dans ik niet. Vanmorgen betrapte ik Nim er wel op dat hij stond te bounchen op de muziek! Super schattig :)

15. Weet je hoe je het oliepijl van je auto moet checken?
Nee, ik heb geen idee! Ik heb ook geen rijbewijs en snap niks van auto's, ik heb zelfs geen idee hoe de radio/cd speler in de auto werkt haha.

Dat was 'm! Ik had er nog wel 15 kunnen beantwoorden, ik vind dit soort lijstjes altijd super grappig!
Fijne dag vandaag, hopelijk met zon en geen regen ;)

1 opmerking: